2012. június 29., péntek

Egy jó apa

 A magatartás javító tréning után azt is bevallotta volna, hogy megerőszakolta a gyerekét. Soha sem volt tisztában azzal, hogy  a demokrácia abban áll, hogy ráerőltetnek egy normát. Vagyis, hogy egy norma betartása során mindenki túlérzékeny lesz rá.
 A feleségével három hónapja nem fekhetett egy ágyban. Pedig minden nap ugyanazokon az előadásokon vettek részt. Egyszerűen egy hatalom úgy döntött, hogy nem méltó arra, hogy házas legyen. Tulajdonképpen csak hisztisen egy akarat úgy reagált, hogy megvádolja és hideg erővel meghurcolja.
- A hatalmat úgy hívják, hogy képmutatás. - eddig bírt a férj.
 Tudta, hogy egy nap és hazamehet, de már nem bírta kiszolgálni saját megalázását.
 A felesége elsírta magát.
 Egyszerűen csak elege volt abból, hogy elítélték és megbélyegezték valami miatt, amit nem gondolt, nem érzett, de mások a bölcs és sokat látó távolságukból beleképzeltek a fejébe. Egy kép. Egy fénykép. Egy album helyett egy bírósági asztalig ment. Egy kép a saját lányáról. A fürdőkádban. Habok között, még csak meztelen sem volt.
 Pedofil. Így nevezte egy mások magánéletében élő plázai fotókidolgozó. Majd ezt a nevet kapta egy szociális munkástól, később pedig ezt írták a narancssárga ruhára, amelyet a rabosítóban adtak neki a Colorado Állami Börtönben.
 A saját lánya. Ő a beteg, hogy lefotózott egy fürdetést, vagy az az ember, aki ebben az ártatlanságban devianciát lát? Ő a pedofil, vagy az, aki nem látja meg a bájt egy gyerekben? Mióta gondolja bárki is azt, hogy egy apa szexuális tárgyként néz a saját vérére? Akit megvédene bárkitól, aki bántaná. Soha sem akart semmi természetellenest a lányától.
 A legnagyobb meglepetésére nem kapott büntetést azért, mert kimondta, amit gondolt. Úgy látszik csak az az érdekes, amit nem gondolt, csak azt lehet büntetni, amihez nincsen semmi köze.

Hat hét múlva egy felülvizsgálat után a Monroe házaspárt felmentették kiskorú zaklatásának vádja alól. A gyermeküket visszakapták és még kártérítést is kaptak. De azóta nem készítenek képeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése